Nieuwe voorzitter en bestuursleden voor Gemeentebelangen Oosterhout.

Nieuwe bestuur

Afgelopen maandag hebben de leden van Gemeentebelangen Oosterhout tijdens de algemene ledenvergadering Guus Esseboom als nieuwe voorzitter van de groepering gekozen. Hij volgt daarmee Frans Gabriels op die conform de statuten afscheid nam van het bestuur.  Daarnaast zijn Jolanda van Trier en Hans van Gastel toegetreden tot het bestuur. Zij komen in de plaats van Andre Muller en Peter van den Hout die ook aftredend waren.

Lees verder

Gemeentebelangen Oosterhout gaat formeren met GroenLinks, VVD en D66

Na de eerste informerende gesprekronde zijn Gemeentebelangen Oosterhout, GroenLinks, VVD en D66 bereid gevonden om met elkaar in een formatieronde tot een bestuursakkoord te komen. Bij succesvolle afronding van deze formatieronde zullen de partijen ook de wethouders kandidaten leveren voor het nieuw te vormen college.

Lees verder

Magazine internationale vrouwendag

Op 8 maart is het internationale vrouwendag.  Voor die gelegenheid heeft Gemeentebelangen Oosterhout een digitaal magazine uitgebracht met daarin korte interviews met de 9 vrouwelijke kandidaten die voor Gemeentebelangen Oosterhout meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. Waarom doen ze mee? Waar lopen ze tegenaan? En wat willen ze bereiken?

Lees verder

JGB lanceert vlog over stemmen door jongeren

Het jongerenplatform van Gemeentebelangen Oosterhout heeft vandaag de campagne afgetrapt met een vlog waarin ze jongeren oproepen om te gaan stemmen. Hiermee laat het JGB deze campagne voor het eerst van zich horen. 

Benieuwd naar het filmpje: Bekijk het hieronder